PRESSITEADE 01.12.2020: Medifum kaasas rahvusvahelise partneri ja plaanib ulatuslikku laienemist Euroopasse

Eesti populaarseim tervisetoodete veebiplatvorm Medifum kaasas rahvusvahelise partneri ja plaanib ulatuslikku laienemist Euroopasse

Rahvusvahelise ärivõrgustikuga meditsiinitoodete tootmisele ja müügile spetsialiseerunud ettevõte European Medical Group (EMG) OÜ ja Commerce Trading OÜ lõid ühisettevõtte Medifum Group OÜ, mis omandas COMMERCE TRADING OÜlt Eesti populaarseima isikukaitsevahendite ja tervisetoodete müügiga tegeleva veebipoe Medifum.ee kaubamärgi ja müügikanalid.

Loodud ühisettevõte Medifum Group OÜ registreeriti 30. novembril 2020 ning ametlik kaubamärgi ja müügikanalite üleminek toimus 1. detsembril 2020. Ettevõtte juhatuse liikmeteks on Indrek Rahumaa, Erik Rattasepp, Kristjan Täht ja Martin Sarap.

„Selle sammuga soovime kindlustada Medifum.ee turuliidri positsiooni isikukaitsevahendite ning tervisetoodete müüjana Eestis ning planeeritud laienemise käigus Lätis, Leedus, Soomes ja teistes Euroopa Liidu riikides. Teeme koostööd mitmete rahvusvaheliselt tuntud meditsiinivahendite tootjaga ja meil on palju tooteid, mille puhul oleme kas ise tootjad või ametlikud maaletoojad ja levitajad. Seetõttu saame pakkuda turu parimat hinda ning kiiret tarneaega. Meie tooted on sertifitseeritud ja vastavad Euroopa Liidus kehtivatele standarditele ning kvaliteedinõuetele,“ kommenteeris Indrek Rahumaa, European Medical Group juhatuse esimees.

„Oleme Commerce Trading meeskonnaga teinud koostööd kogu Covid-19 kriisi vältel. Hindame nende oskusi ja kõrget taset online-kaubanduse platvormide arendamisel ning soovime Medifum kaubamärgi all avada isikukaitsevahendite ja tervisetoodete veebipoed kõikidel turgudel, kus meie grupi ettevõtted ja müügiesindused juba tegutsevad. Kuigi hetkel on põhifookus viirusega võitlemiseks vajalike isikukaitsevahendite ja hügieenitarvikute müügil, siis pikemas perspektiivis soovime keskenduda kaupadele, mis aitavad inimestel viirushaigusi ennetada – seda tänu heale tervisele, tugevale immuunsusele ja tervele vaimule,“ täiendas European Medical Group juhatuse liige Kristjan Täht.

„Ühisettevõtte asutamine oli vastavalt novembris sõlmitud kokkuleppele vajalik selleks, et Medifum.ee-l oleks jätkusuutlik tulevik mitte ainult Eestis vaid ka Euroopas laialdasemalt. Meie mõtted ja visioon kattusid viisil, mis võimaldavad meil jätkata koostööd juba ühiselt loodud ettevõtte kaudu,“ kommenteeris Commerce Trading OÜ tegevjuht Erik Rattasepp.

European Medical Group (EMG) on spetsialiseerunud meditsiiniseadmete ja isikukaitsevahendite tootmisele, levitamisele ja müügile. Ettevõttel on müügiesindused USA-s, Hongkongis, Hollandis, Poolas, Itaalias, Hispaanias, Prantsusmaal, Saksamaal, Austrias ja Tšehhis. European Medical Group kuulub samasse rahvusvahelisse gruppi tekstiilitootmisettevõtetega European Lingerie Group (ELG), Lauma Fabrics, Lauma Medical, Felina ja Dessus-Dessous. Grupp tegutseb enam kui 55 riigis, aastakäibega ligi 80 miljonit eurot (2019).

Commerce Trading OÜ tegutseb alates 2018 aastast e-kaubanduse valdkonnas, olles alguse saanud kahe digiagentuuri liitumisest. Ettevõttel on hetkel 17 erineva valdkonna e-poodi ning 2021 aasta lõpuks on üle 25 spetsialiseeritud e-poe. Ettevõte impordib, toodab ja vahendab üle 700 000 erineva toote Eestis ja Euroopas. Olles ise ka eksportiv ettevõte Hiinasse, kuulub tulevikuplaanidesse ka kohalike tootjate kaupade vahendamine Hiina turule.

Medifum.ee tegeleb meditsiini ja tervisetoodete müügiga, olles antud valdkonnas populaarseim veebiplatvorm Eestis.

Lisainfo:

Kristjan Täht
European Medical Group OÜ juhatuse liige

kristjan.taht@emg-corporate.com

Erik Rattasepp
Commerce Trading OÜ juhatuse esimees
erik@rattasepp.ee

Tuletame uuesti meelde: miks maskide kandmisest ikkagi kasu on
VIIRUSHAIGUSTE ENNETAMINE ILMA KAITSEMASKITA?

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga