Kus Austraalias Segafredo Zanetti kohviube röstitakse?
Kohviube röstitakse Melbourne’is Segafredo patenteeritud retsepti järgi. See tähendab, et Segafredo ‘Extra Strong’ kohv, mida jood, on sama maitsega nagu Milanos.
Kui värsked on Segafredo kohvioad?
Segafredo kohv röstitakse tavaliselt umbes 3–8 nädalat enne riiulitele jõudmist – see on hea.
Pärast ubade röstimist jätkavad nad õlide ja gaaside eraldamist veel paar nädalat, aidates kaasa kohvi maitse- ja aroomirikkusele.
Vastasel juhul, ei annaks kohv sama täielikku maitset.
Kuidas peaksin kohviube pärast avamist säilitama?
Peaksite oma kohvi hoidma kuivas kohas, päikesevalguse eest kaitstult.
Ubade külmikus hoidmise kohta levib vana kuulujutt – see on midagi, mida me ei soovita.
Kui hoiate ube külmkapis, hakkavad need kiiremini vananema ning puutuvad kokku niiskuse ja muude toiduainete lõhnadega.
Mis on Segafredo Zanetti kohviubade säilivusaeg ja kuidas seda pikendada?
Segafredo kohviubade parim enne kuupäev on 12 kuud pärast röstimispäeva. Ideaalne aeg ubade tarbimiseks on aga 2-6 kuud pärast röstimist.
Säilivusaja pikendamiseks on oluline kott korralikult sulgeda, et vältida õhu ja niiskuse sisenemist.
Õhukindel säilituskonteiner on parim, kuid tööstussaladus, mida saame teiega jagada, on kasutada koti uuesti sulgemiseks juuksesirgendajat.
Kas hulgiostudel on allahindlusi?
Muidugi! Võta ühendust all oleva vormi kaudu või kirjuta otse info@medifum.ee ning teeme teile hea pakkumise 🙂
Tagasiside tootele
Arvustused
Veel pole arvustusi.
Lisa oma arvamus tootest